ACTIE! Ga mee naar Den Haag voor een volwaardig ziekenhuis in Parkstad

15 JUNI: MARS OP DEN HAAG (gratis busvervoer)

300.000 mensen dreigen hun Spoedeisende Hulp (SEH), Intensive Care (IC) en Geboortecentrum in het Zuyderland-ziekenhuis in Heerlen te verliezen. Dat is een mokerslag voor de toekomst van heel Parkstad.
Zaterdag 15 juni 2024 staan we op voor een volwaardig ziekenhuis en een gezonde toekomst voor een regio met 300.000 inwoners. Het Nationaal Programma Heerlen-Noord doet mee. Met gratis busvervoer naar de manifestatie in Den Haag. Meld je aan: www.behoudziekenhuisparkstad.nl

Parkstad verdient beter

Parkstad investeert enorm veel in een gezonde toekomst van de volgende generatie. Desondanks vangt onze regio klap op klap. Van het vertrek van DSM tot de sluiting van Nedcar, van het slechte ziekenhuis-voorstel tot de reductie van het aantal politieagenten. De Tweede Kamer sprak zich in ruime meerderheid meermaals uit voor behoud van SEH, IC en Geboortecentrum in Parkstad. De kersverse coalitie spreekt zich in haar coalitieakkoord uit voor het behoud van regionale ziekenhuizen. Ook CZ-baas Joep de Groot sprak zich uit voor forse investeringen in de armste gebieden van Nederland, waaronder Parkstad.

We houden ze aan hun beloften. Van Geert Wilders tot Frans Timmermans, van Pieter Omtzigt tot Dilan Yesilgöz, van de minister tot CZ-baas Joep de Groot. Ze zullen moeten leveren.

Een beter besluit is mogelijk! Geen tijd voor excuses, tijd om mee te doen!

Het is tijd om een duidelijke boodschap af te geven. Als we massaal opstaan, is een ander besluit mogelijk.
Ga daarom mee met de Mars op Den Haag voor een volwaardig ziekenhuis in Parkstad. Busvervoer is gratis. Aanmelden kan hier: www.behoudziekenhuisparkstad.nl

Voor vragen zijn de organisatoren van de ziekenhuisalliantie bereikbaar: Theo de Groot (06-30386007) of Timoer Reijnders (06-42633774).