Het programma van Kerst in Kasteel Hoensbroek is compleet! Op zaterdag 17 en zondag 18 december is het mooiste kasteel van Nederland het toneel voor een gratis betoverend kerstfeest. Voor jong en oud. Wat leuk dat je komt!

Het hele programma online
Tijdens de tweedaagse is het kasteel open van 11.00 – 20.00 voor iedereen. Neem een kijkje in het museum, kom naar de finale van de eerste Jan Terlouw Verhalenprijs, ren mee met de dolle Kerstmannen en Kerstvrouwenrun, zing mee tijdens een van de vele sing-alongs, knutsel kerstpakketjes met de kleintjes, luister naar een kerstverhaal, en mis vooral de lichtshow niet op beide dagen als de duisternis valt.

Hoe kom je op het kasteel?
Het kasteel is op zaterdag 17 en zondag 18 december gratis toegankelijk voor iedereen. Bij drukte kan er een wachtrij ontstaan.

Kasteel Hoensbroek vind je aan de Klinkertstraat 118, 6433PB in Hoensbroek. Naast het kasteel is een parkeerterrein. Als dat vol is zullen parkeerwachten je helpen naar parkeermogelijkheden dicht in de buurt.

We kunnen niet wachten je te zien. Bekijk het hele programma hier.

Tot op 17 en 18 december!

Hier doen we het samen
Kerst in Kasteel Hoensbroek is mogelijk doordat iedereen een steentje bijdraagt. Hier in Heerlen organiseren we mooie activiteiten samen. We bedanken nu al voor ieders bijdrage: bewoners uit verschillende wijken, Alcander, JENS, Heerlen Stand-By!, Schunck, Caritas 045, Roda JC, het volledige Heerlense Onderwijs, het Leerorkest NL, de gemeente Heerlen, Woonpunt, GGD, De Limburger, CZ, Weller, alle fantastische medewerkers van Kasteel Hoensbroek, alle sprekers en muzikanten en ieder ander die het weekend een handje meehelpt.